16 Şubat 2017 Perşembe

Cansu ve Tolga Evlendi!

Cansu ve Tolga'nın Instagram hesabımda paylaştığım bir fotoğrafının altına şöyle yazmıştım; "Güzel bir gündü. Aynı anda, aynı yerde, aynı duygudaydık. Güneş güzeldi. Başaklar güzeldi. Güzel bir gündü..." Bunu her zaman, herkesle hissedemezsiniz, net! Bazıları biraz farklı oluyor işte..


Aynı dili konuşmak diye bir şey var şu hayatta. Mesela onlar kendilerini bir fotoğraf karesinde hayal ediyorlar. Tanışıyoruz ve benim kafamda onlar bir fotoğraf karesine dönüşüyorlar. Bir bakıyorsun ki aynı renk, aynı bakış, aynı duruş, aynı ışık.. Fotoğrafların çekildiği mekanlar tamamen kendi tercihleri. "Biz bulduk" deyip götürdüler beni oralara. Görür görmez beynim bir sürü fotoğraf çekmeye başladı zaten :) Bir mevzuu daha var ki onlara dair söylemeden geçemeyeceğim; Cansu'nun hellenistik gelinliği ve Tolga'nın kısa paça pantolonlu damatlığı! Benim için unutulmaz çiftlerden bir oldular tarzlarıyla..











Daha fazla fotoğraf için; www.instagram.com/tugbaolcer

Etiketler; Adana düğün fotoğrafçısı, düğün fotoğrafçısı Adana, Adana düğün fotoğrafları, Ayçiçeği tarlası, Ayçiçeği tarlasında düğün fotoğrafı, buğday tarlası, başak tarlası, başak tarlasında düğün fotoğrafı