27 Haziran 2016 Pazartesi

Hayriye ve Erhan Evlendi!

Çekim yaparken bir gelin küçük aksiliklerden şikayet edip duruyorsa, çok çabuk demoralize oluyorsa ona hemen Hayriye ve Erhan'ı anlatıyorum. Çünkü aksilik dediğin onlarınki gibi olur arkadaş! Düğünleri iptal oldu düğünleri! Hem de şakır şakır yağan yağmurdan dolayı...


Düğün günü Hayriye'yle kuaförde çekime başladık. Günlük güneşlik hava Hayriye hazırlanırken yavaş yavaş kapanmaya başladı. Trafik çok fenaydı o gün. Bu yüzden Erhan'a kuaföre gelmemesini söyledik. Benim arabamla Adana Sheraton'a geçtik. Arabaya yürürken tek tek minicik atıştırmaya başladı yağmur ve sonra birden coştu. Sheraton'a geldiğimizde silecekler en hızlıda çalışıyordu :) Hadi çekimi boşver tamam ama düğün mekanında kapalı bölüm yoktu. Bu arada saat 16:00 olmuştu. O saatten sonra bütün davetliler tek tek arandı ve düğünün iptal edildiği bildirildi. Ertesi akşam yapılan düğünde de bir gece önce sular seller gibi yağan yağmurdan dolayı her yer çamur olmuştu. Fakat artık yağmur, çamur, ne olursa olsun o düğün olacaktı :)

Sonrasında Hayriye ve Erhan balayına gittiler. Düğün tarihinden üç hafta sonra da dış çekimi yaptık. Çok da güzel oldu her şey. Bu arada Hayriye'nin gelinliğine bayıldım. Tasarımı Bekir Gökmen'e ait.



Daha fazla fotoğraf için; www.facebook.com/tugbaolcerfotograf

Etiketler; Adana düğün fotoğrafçısı, düğün fotoğrafçısı Adana, Adana düğün fotoğrafları